POJATNAMN:
Poja Tahmi-Masoleh
FÖDD: 1993
FRÅN: Stockholm
ARBETAT PÅ VIQ SEDAN:
 2012
TJÄNST: Teamleader, VIQ Telemarketing

Kort om Poja

Poja har på mycket kort tid tagit stora steg. Både inom sin personliga utveckling och inom organisationen. Följden av en intensiv jakt på talanger i det egna säljledet blev att Poja först befodrades till Coach. Det var tydligt att Poja arbetade med ett mycket högt engagemang och att han snabbt blivit en viktig del av VIQ-familjen.

”Det bästa med VIQ är att man får en rättvis chans att visa vad man går för. Det är en plats där man verkligen har möjlighet att utvecklas. För mig som är en öppen person som gärna delar med mig av mitt liv, mina åsikter och mina erfarenheter är detta en mycket bra arbetsplats. Det finns mängder av genuina kollegor med helt olika bakgrund som man mer än gärna träffar även efter jobbet.”