Att arbeta med oss

Personlig utveckling, tydliga karriärmöjligheter och en kraftfull och öppen arbetsmiljö är vad som kännetecknar organisationen. Oavsett om du är rutinerad och har stor branschvana, eller om du söker ditt första arbete så finns det möjligheter för dig. Vi erbjuder stimulerande och utvecklande tjänster inom både låg, medelhög och hög försäljningskomplexitet. Verksamheten granskas konstant genom medarbetarundersökningar och regelbundna avstämningar med både grupper och individer. Vi tror på en transparent, tolerant och multikulturell arbetsplats som genomsyras av hög tilltro på individens egna förmåga och kapacitet.

En mycket koncentrerad satsning på att hitta och utveckla talanger internt gör att vi sedan januari 2012 haft en stark organisk tillväxt i samtliga led. Företaget har idag över 150 anställda och växer daligen. För närvarande är 16 av 21 säljledare både rekryterade och utbildade internt.

Med våra ledord Value, Impact & Quality i ryggen skapar vi en färgstark organisation med en obegränsad strävan efter att skapa framgång och tillväxt tillsammans med våra kollegor och kunder. Med vårt unika mindset utmanar vi dagligen både marknaden och oss själva.